Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Asociația M.A.M.E. 2023

Status: Finantat

Doubling the Joy - inițiativă a Fundației Comunitare București și a ING Hubs România. Colegi din ING Hubs devin fundraiseri pentru o cauză aleasă. Compania dublează sumele strânse pentru a ajuta oameni în situații vulnerabile. 

[ Show more ]
32.92% Complete

4,938 RON

Sumă:

1

Galantomi:

15

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația M.A.M.E. oferă o șansă în plus la viață copiilor și tinerilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave din România. De 15 ani, le suntem alături din momentul în care sunt diagnosticați cu o boală gravă și până când reușesc să o învingă printr-o gamă largă de servicii adaptate nevoilor lor. 

Cel mai important proiect este Centrul Steluțelor, unul dintre puținele centre de suport și recuperare din țară în cadrul căruia copiii bolnavi pot accesa gratuit terapii complementare tratamentului medical, care îi ajută să depășească mai ușor perioada de confruntare cu boala. Aceștia beneficiază de fizioterapie, kinetoterapie, logopedie, consiliere nutrițională, consiliere psihologică, activități educative și de socializare, terapie prin artă și joc, terapie multisenzorială și prin VR (realitate virtuală), dar și de ajutor material și financiar, oferit la nevoie.

Te rugăm să le fii și tu alături cu o donație astfel încât cei mici să aibă acces gratuit, în continuare, la terapiile de care au nevoie!  Cu fiecare donație, le oferi șansa de a avea, din nou, o copilărie fericită, liniștită, cât mai departe de patul de spital!

O donație de 50 lei acoperă costul unei ședințe de logopedie!
O donație de 100 lei asigură o ședință de psihoterapie!
O donație de 400 lei asigură, timp de o lună, ședințele de fiziokinetoterapie pentru un copil bolnav!  

 

Îți mulțumim din suflet pentru că, într-o lume în care poți să fii orice, tu alegi să fii bun!