Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Asociația Atelierul de Bine 2023

Status: Finantat

Doubling the Joy - inițiativă a Fundației Comunitare București și a ING Hubs România. Colegi din ING Hubs devin fundraiseri pentru o cauză aleasă. Compania dublează sumele strânse pentru a ajuta oameni în situații vulnerabile. 

[ Show more ]
100% Complete

18,885 RON

Sumă:

1

Galantomi:

25

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cu ajutorul Atelierului de Bine, sute de copii din mediul rural merg zilnic la școală, mănâncă zilnic o masă caldă sau un sandwich în pauza de masă și nu sunt mariginalizați din cauza încălțărilor rupte și a hăinuțelor ponosite care miros urât.

Noi suntem oamenii care LIVREAZĂ BUCURIE ZI DE ZI  și împreună cu tine schimbăm viitorul copiilor uitați ai României prin ACCES EGAL LA EDUCAȚIE.

Credem cu tărie că toți copiii ar trebui să meargă zilnic la școală, dar știm că lipsurile materiale îi împiedică pe mulți să facă asta. Aici intervenim noi, îngerii lor păzitori. Pe întreg parcursul anului le oferim kit-uri cu rechizite copiilor aflați în prag de abandon școlar, kit-uri alimentare și kit-uri de igienă personală și curățenie pentru întreaga familie, dar și workshopuri pe diferite teme de interes sau tabere educaționale.

Pe scurt: le oferim copiilor noștri atenție, iubire, ȘANSE EGALE la EDUCATIE și un VIITOR MAI BUN.