Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Asociația Carusel 2023

Status: Finantat

Doubling the Joy - inițiativă a Fundației Comunitare București și a ING Hubs România. Colegi din ING Hubs devin fundraiseri pentru o cauză aleasă. Compania dublează sumele strânse pentru a ajuta oameni în situații vulnerabile. 

[ Show more ]
100% Complete

67,648 RON

Sumă:

4

Galantomi:

328

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația CARUSEL e un ONG bucureștean, înființat în 2011, care oferă servicii sociale și medicale oamenilor aflați în situații de vulnerabilitate extremă. Mereu ghidați de nevoia de solidaritate și demnitate umană, ne bazăm intervențiile pe studii științifice, pe strategii și principii fundamentate prin studii îndelungate, dar mai ales pe empatie și înțelegere. Beneficiarii noștri sunt oameni care se confruntă cu vulnerabilități multiple - oamenii fără adăpost, consumatorii de droguri, persoanele care practică sexul comercial, persoanele aflate în sărăcie extremă sau la risc de excluziune socială, cei/ cele care trăiesc cu HIV, TBC sau cu alte boli infecțioase, victime ale abuzurilor, cei care nu au buletin sau nu beneficiază de asistență medicală și mulți alții.

Sunt cei pe care nimeni nu îi vede, pe care nimeni nu vrea să-i audă sau să îi asculte. Prin intervențiile noastre urmărim să le readucem aminte că sunt oameni, oameni valoroși care merită să se bucure de cel mai important dintre drepturi: viața.

www.carusel.org