Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Asociația TAXIUL CU BOMBOANE

Status: Fundraising

Doubling the Joy - inițiativă a Fundației Comunitare București și a ING Hubs România. Colegi din ING Hubs devin fundraiseri pentru o cauză aleasă. Compania dublează sumele strânse pentru a ajuta oameni în situații vulnerabile. 

 

 

[ Show more ]
84.196666666667% Complete

12,630 RON

Sumă:

2

Galantomi:

81

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Prin campaniile asociației Taxiul cu Bomboane susținem îmbunătăţirea calităţii vieții copiilor și tinerilor, prin activităţi de terapie prin joc şi proiecte care să le aducă buna dispoziție şi să-i ajute să se integreze.

“Taxiul cu Bomboane” este, de fapt, o metaforă. Despre gesturi simple care se transformă în fapte bune, despre detalii mici care pot schimba viaţa celor din jur. Este o metaforă despre faptele bune pe care le poate face oricine. În acest taxi urcă toată lumea. “Taxiul” are de șase ani câteva curse cu destinaţie deosebită: spitalele de pediatrie și şcolile speciale din Bucureşti.

Prin proiectul Caravana TCB împreună cu voluntarii și partenerii asociației, cumpărăm și colectăm alimente neperisabile, produse de igienă, medicamente și produse sanitare, aparate medicale necesare comunităților cu nevoi speciale și sociale, din București și din țară. Obiectivul nostru este ca aceste produse achiziționate din banii strânși și donații să ajungă în cât mai multe medii sociale defavorizate, din întreaga țară. Acest proiect se desfășoară pe întreg parcursul anului.

Dintre proiectele cu caracter punctual vă reamintim campaniile Pui de Pernă pentru Pui de Om, Cănuţa cu Bomboane, Socioterapie prin teatru, O zi cât o vacanță, Scrisoare către Moș Crăciun, Școala de Balet Fitness și Nutriție, Emoticonul confuz- proiect de gestionare a emoțiilor și a stresului, Youthopia- proiect de educație financiară, carieră, vorbire în public și lifecoaching. În fiecare an, cu sprijinul finanțatorilor instituții ale statului și mediul privat, derulăm proiecte de educație non-formală în școli și licee.

Evenimentele datorate războiului din Ucraina ne-au făcut să ne mărim aria de implicare în sprijinul oamenilor, în special a copiilor, mergând cu Caravana TCB la Vama Siret pentru trei zile. Suntem printre puținii care au organizat convoaie umanitare peste graniță, la Cernăuți.

Ne puteți urmări activitatea pe www.taxiulcubomboane.ro

Mulțumim tuturor pentru susținerea prin donații financiare și materiale!