Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Asociația DĂRUIEȘTE ARIPI 2022

Status: Finantat

Doubling the Joy - inițiativă a Fundației Comunitare București și a ING Hubs România. Colegi din ING Hubs devin fundraiseri pentru o cauză aleasă. Compania dublează sumele strânse pentru a ajuta oameni în situații vulnerabile. 

[ Show more ]
100% Complete

22,624 RON

Sumă:

8

Galantomi:

107

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non-profit, de utilitate publică, dedicată inovației în serviciile medicale pentru copiii cu cancer din România.

Fondată în anul 2013, Dăruiește Aripi se dedică proiectelor care asigură accesul la servicii medicale și sociale de calitate pentru copiii din România și familiile lor, în special pentru cei cu afecțiuni onco-hematologice. 

Unul dintre proiectele emblemă ale Asociației este Registrul Național al Cancerelor la Copii, care este premiat de Parlamentul European cu distincția “Cetățeanul European 2020“. Registrul este singurul instrument care centralizează situația copiilor cu cancer din țara noastră.

Programul de tratamente la domiciliul copiilor cu cancer este un proiect prin care echipe mixte ale asociației și personalul medical din secțiile de onco-hematologie pediatrică se deplasează la domiciliul copiilor cu afecțiuni oncologice. Această soluție inovatoare permite realizarea unor proceduri din planul de tratament care se pot efectua acasă, în condiții de siguranță, sub coordonarea medicului curant. Programul este implementat în prezent în București și 9 județe din Muntenia și Dobrogea. În aproape 10 ani de activitate, Dăruiește Aripi a dezvoltat și implementat peste 40 de proiecte.

Site: www.daruiestearipi.ro