Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Donează R.O.Z. @ PINK ride | WIMA & Vespa ~ 2022

Date: 23 October 2022
Arată că îți pasă, ia-ți două roți și hai alături de noi la întâlnire purtând ceva roz!   Duminică 23 octombrie, ne arătăm sprijinul
[ Show more ]

1

Supporters:

18

Donations:

7,263 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Arată că îți pasă, ia-ți două roți și hai alături de noi la întâlnire purtând ceva roz!  

Duminică 23 octombrie, ne arătăm sprijinul cu o plimbare dedicată femeilor, în luna de conștientizare a cancerului la sân.  

Ia cu tine ceva roz, trimite o donație în contul Asociației R.O.Z și hai la plimbare! Participarea la eveniment nu este condiționată de donație, însă ne-am bucura ca toata lumea să își aducă o contribuție   

Anul trecut am reuşit sa strângem suma de 7.700 de lei cu care asociația a reușit să susțină activitățile de suport pentru 10 paciente oncologice prin terapie, au oferit compresoare împotriva limfedemului și multe altele.

Anul acesta ne dorim să continuăm ce am început și să le susținem proiectele viitoare, pentru că totul e mai uşor cu puterea comunității.

#WeAreFamily
#PinkMyRide
#RealMenWearPink  

𝐂𝐀𝐔𝐙𝐀 𝐍𝐎𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀  

Fondurile strânse în această campanie merg către Asociația R.O.Z, care ajută pacientele de cancer mamar și pe familiile lor să treacă prin această experiență cu Răbdare, Optimism și Zâmbet.