Campanie de sterilizări gratuite pentru pisicile comunitare @ The Big Lunch Bucharest

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini.

The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15 cauze comunitare într-o singură zi, pe parcursul câtorva ore. Oricine poate organiza un pranz la el acasă, la serviciu, în parc, la terasă ori chiar la restaurantul preferat, iar sumele strânse se vor duce către una sau mai multe cauze propuse pe platformă.

Evenimentul este organizat pentru prima oară în România de Fundația Comunitară București, după o idee Eden Project din Marea Britanie. The Big Lunch are loc în Marea Britanie încă din anul 2009, se organizează în prima sâmbătă din luna iunie a fiecărui an și este o idee simplă de a acționa în și pentru comunitate. Anul acesta, pe 1 iunie, 4,83 milioane de oameni din Marea Britanie au făcut parte din The Big Lunch.

Mai multe despre eveniment pe http://thebiglunch.ro/.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

6

Suma:

750 RON

Pagini fundraising

Ajutam pisicutele comunitare

Campanie de sterilizari gratuite pentru pisicile comunitare!

2,500 RON Target
750 RON Suma
6 Donatii
30% Complete

FROG for CATS in need

Suntem FROG, food and more si ne implicam in aceasta cauza pentru ca ne dorim un Bucuresti civilizat, intr-o tara civilizata, cu cat mai putine anima

2,500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete