Asociația Shakespeare School pentru Educație 

" />

Engleză pentru Viață

Nevoia: Programul Engleza pentru Viata raspunde nevoii de educatie a copiilor din medii defavorizate. Tineri voluntari merg o data pe saptamana pentru a le preda copiilor din centre sociale lb. engleza. Proiectul isi propune pe termen lung sa schimbe viitorul acestor copii prin ore non-formale, care sa ii ajute, pe langa invatarea limbii engleze, sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare si sa isi formeze caracterul. Metoda inovatoare de predare a limbii engleze stimuleaza interesul copiilor prin jocuri, cantece, concursuri, iar marionetele Ziggy si Zaggy devin prietenii copiilor care ajung sa invete cu placere lectiile predate. Toate aceste metode sunt incluse in Manualul Ziggy si Zaggy,  Adventures in Englishland. Pentru a putea sustine activitatea voluntarilor care predau in centre  sociale, este nevoie constant de manuale pentru fiecare modul de voluntariat.

Durata: octombrie- ianuarie (4 luni)

Rezultate: Dotarea cu manuale Ziggy si Zaggy  Adventures in Englishland  a celor 30 centre sociale partenere pentru cei 220 de voluntari din modulul III 2014 de voluntariat (octombrie-ianuarie). Pregatirea a 220 voluntari cu ajutorul manualului suport si sustinerea cursurilor de lb. engleza pentru 900 de copii (beneficiari).

Obiectiv financiar: 4620 lei

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

4

Suma:

370 RON

Evenimente fundraising

27 Sep 2014

The Big Lunch Bucharest

In beneficiul: Engleză pentru Viață

Pe 27 septembrie ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini.

370 RON

Suma:

2

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

Late lunch @Cooku Bau

Suntem: Kiss the cook, Delice corner și Cooku Bau. De ce ne implicăm în The Big Lunch? Pentru că ne pasă de locul în care trăim, de oamenii

1,200 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Pofticiosii in alerta

Vom lua pranzul impreuna si ne vom distra pentru a strange fonduri care sa sustina orele de lb. engleza predate de voluntari in centrele sociale din B

4,620 RON Target
370 RON Suma
4 Donatii
8.008658008658% Complete