Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

O Șansă Caldă

Status: Inchis

700 RON

Sumă:

3

Galantomi:

6

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Nevoia: Programul "O sansa calda" are ca obiectiv principal incurajarea voluntariatului pentru actiuni care raspund nevoilor de baza ale comunitatii. Prin acest proiect, grupul de initiativa vine in ajutorul  persoanelor fara adapost  din Bucuresti isi propune sa puna la dispozitie saptamanal aproximativ 180 de portii alimentare.

Proiectul demareaza din 2012.

Durata: SEPTEMBRIE 2014- SEPTEMBRIE 2015

Rezultate: In Bucuresti  180 de persoane sunt beneficiarii proiectului O sansa calda si acestia au fost identificati cu ajutorul voluntarilor si in urma mediatizarii pe retelele de socializare.

Proiectul o sansa calda raspunde unei nevoi de baza, de a avea acces la o masa calda. Proiectul a inceput in data de 1 ianuarie  2012, prin pregatirea la de catre voluntari in casele unora, apoi alaturanduse si anumite restaurnate.  Aceasta activitate a fost continuata saptamanal, in fiecare zi de joi, intre orele 18 si 20. Portiile sunt distribuite langa un parc din zona Garii de Nord.   De fiecare data, portiile pregatite contin carbohidrati (orez, paste, cartofi sau paine), carne (de regula pui) si legume. O portie are aproximativ 300 de grame. Bugetul necesar pregatirii celor 180 de portii saptamanale este intocmit prin donatii individuale. Pe viitor, prin acest proiect se urmareste continuarea pregatirii si distribuirii celor 150 de portii saptamanale pe o perioada de 12 luni. De asemenea, consideram necesara sustinerea financiara a echipei de voluntari din Bucuresti.

Obiectiv financiar: 25 000 lei