O Șansă Caldă

Nevoia: Programul "O sansa calda" are ca obiectiv principal incurajarea voluntariatului pentru actiuni care raspund nevoilor de baza ale comunitatii. Prin acest proiect, grupul de initiativa vine in ajutorul  persoanelor fara adapost  din Bucuresti isi propune sa puna la dispozitie saptamanal aproximativ 180 de portii alimentare.

Proiectul demareaza din 2012.

Durata: SEPTEMBRIE 2014- SEPTEMBRIE 2015

Rezultate: In Bucuresti  180 de persoane sunt beneficiarii proiectului O sansa calda si acestia au fost identificati cu ajutorul voluntarilor si in urma mediatizarii pe retelele de socializare.

Proiectul o sansa calda raspunde unei nevoi de baza, de a avea acces la o masa calda. Proiectul a inceput in data de 1 ianuarie  2012, prin pregatirea la de catre voluntari in casele unora, apoi alaturanduse si anumite restaurnate.  Aceasta activitate a fost continuata saptamanal, in fiecare zi de joi, intre orele 18 si 20. Portiile sunt distribuite langa un parc din zona Garii de Nord.   De fiecare data, portiile pregatite contin carbohidrati (orez, paste, cartofi sau paine), carne (de regula pui) si legume. O portie are aproximativ 300 de grame. Bugetul necesar pregatirii celor 180 de portii saptamanale este intocmit prin donatii individuale. Pe viitor, prin acest proiect se urmareste continuarea pregatirii si distribuirii celor 150 de portii saptamanale pe o perioada de 12 luni. De asemenea, consideram necesara sustinerea financiara a echipei de voluntari din Bucuresti.

Obiectiv financiar: 25 000 lei

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

6

Suma:

700 RON

Evenimente fundraising

27 Sep 2014

The Big Lunch Bucharest

In beneficiul: O Șansă Caldă

Pe 27 septembrie ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini.

700 RON

Suma:

3

Galantomi:
6 Donatii

Pagini fundraising

Licitatie online pe blogul Fit Foodie Family

Pentru Fit Foodie Family o masa alaturi de cei dragi este unul din cele mai frumoase momente ale zilei. Vom gati prajituri cu pudra proteica pe care

500 RON Target
110 RON Suma
1 Donatii
22% Complete

Licitatie online pe blogul Foodie Family

Pentru Foodie Family o masa alaturi de cei dragi este unul din cele mai frumoase momente ale zilei. Vom gati bezele si alte dulciuri pe care le vom li

500 RON Target
430 RON Suma
3 Donatii
86% Complete

Gatim pentru proiectul copii strazii si persoanelor fara adapost

Gatim o supa calda pentru 200 de persoane pentru a sustine proiectul ,,O sansa calda,, destinat copiilor strazi si persoanelor fara adapost.

5,000 RON Target
160 RON Suma
2 Donatii
3.2% Complete