Hey Mărie! 

" />

Oaia Neagră Mișcă Lumea

Oaia Neagră Mișcă Lumea”, șezători urbane cu tinerii din zece cartiere bucureștene, spații de conversație despre job și carieră alături de „oi negre” - acei tineri care îndrăznesc să facă lucruri în care cred și astfel să miște comunitatea din jurul lor.

Cati dintre tinerii absolventi simt ca viitorul le ofera siguranta unui loc de munca? Pregatirea formala este neadecvata dinamismului pietei muncii si ambitiilor unei generații de tineri creativi, crescuti online.  Ca raspuns la aceasta incertitudine legata de dezvoltarea profesionala si personala, proiectul ofera inspiratie si sprijin prin povesti de viata relevante, accesibile si mobilizatoare. Hey MĂRIE! propune proiectul „Oaia Neagra Misca Lumea”, o serie de evenimente (numite sezatori) pentru dezbateri informale cu tinerii din zece cartiere bucureștene. Alaturi de invitati tot tineri, dar cu povesti de viata exceptionale (asa zisele „oi negre”), facilitam conversatii sincere despre ce prespune a face alegeri curajoase, a-ti urma o pasiune si a-ti croi propriul drum in viata si in cariera. Pentru noi, „Oaia Neagra” este tanarul care iese in evidenta pentru ca vede lumea dintr-o alta perspectiva, este cel care vine cu propuneri indraznete si dezvolta proiecte inovatoare in comunitatea lui. Sezatorile vor avea loc in cartiere pentru a reinsufleti ideea de comunitate locala dinamica, cu oameni care se intalnesc sa isi impartaseasca experientele, intrebarile si aspiratiile.  Sustenabilitatea proiectului se asigura prin follow-up-ul online al participantilor si prin site-ul heymarie.ro, locul virtual de intalnire si de continuare a conversatiilor pornite in sezatori.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

4

Suma:

380 RON

Evenimente fundraising

27 Sep 2014

The Big Lunch Bucharest

In beneficiul: Oaia Neagră Mișcă Lumea

Pe 27 septembrie ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini.

380 RON

Suma:

2

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

Viața este ce se întâmplă când iți ia prea mult timp să-ți mesteci mâncarea!

Rulota celor de la Burger Van vine la The Big Lunch si doneaza un procent din vanzari catre Oaia Neagra de la HeyMărie! Tranformarea in adult e dese

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Oaia Neagra Misca Lumea

Campania „Oaia Neagra Misca Lumea” a comunității Hey MARIE! strange fonduri pentru sezatori urbane cu tinerii din zece cartiere bucurestene, spa

4,500 RON Target
380 RON Suma
4 Donatii
8.4444444444444% Complete