Fondul Științescu București - din pasiune pentru știință

În Ferentari, unul dintre cele mai sărace cartiere din București, copiii nu au de obicei același început în viață ca alți copii. De aceea, pentru 25 de elevi de clasa a patra de la Școala nr. 134, să învețe despre evoluția planetei noastre, a animalelor și a oamenilor construind chestii, a fost probabil cea mai interesantă experiență de anul trecut! Echipa eematico a făcut posibil acest lucru prin intermediul Fondului Științescu București – un program de finanțare al Fundației Comunitare București pentru proiecte non-formale de educație STEAM pentru copii și adolescenți.

Științescu urmărește să facă Știința, Tehnologia, Ingineria, Artele și Matematica mai interesante pentru generațiile tinere, astfel încât acestea să fie mai bine pregătite pentru un viitor plin de schimbări neașteptate.

Ajută-ne să strângem fonduri pentru următoarea ediție Științescu, pentru ca și alte proiecte necesare precum cel eematico să prindă viață!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

23

Suma:

3,000 RON

Evenimente fundraising

13 Oct 2019

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

In beneficiul: Fondul Științescu București - din pasiune pentru știință

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

3,000 RON

Suma:

1

Galantomi:
23 Donatii

Pagini fundraising

Să facem știința cool pentru copii!

RO: În Ferentari, unul dintre cele mai sărace cartiere din București, copiii nu au de obicei același început în viață ca alți copii. De aceea

9,000 RON Target
3,000 RON Suma
23 Donatii
33.333333333333% Complete