Fundația Comunitara București

Fundația Comunitara București

Fondul Științescu București - din pasiune pentru știință

Status: Fundraising

Științele îi echipează pe copii cu un mod de a gândi; îi încurajează să pună sub semnul întrebării explicațiile primite de-a gata; îi învață să judece cu propria minte, pe baza faptelor observate; le cultivă discernământul și încrederea în sine.

Științescu este un fond de finanțare care oferă resurse și îndrumare pentru pasionații de științe, pentru ca ei să le arate copiilor acea latură a disciplinelor științifice pe care școala nu o predă. 

La București, în cele trei ediții ale Fondului Științescu am susținut financiar 18 proiecte din comunitate.

Ajută-ne să strângem bani pentru finanțarea a minim unui proiect, în următoarea rundă de finanțare. În medie, pentru asta avem nevoie de 4.000 de euro, iar Romanian-American Foundation dublează fiecare sumă pe care o strângem din comunitate*. 

*în limita a 15.000 USD

[ Show more ]

3,000 RON

Sumă:

1

Galantomi:

23

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În Ferentari, unul dintre cele mai sărace cartiere din București, copiii nu au de obicei același început în viață ca alți copii. De aceea, pentru 25 de elevi de clasa a patra de la Școala nr. 134, să învețe despre evoluția planetei noastre, a animalelor și a oamenilor construind chestii, a fost probabil cea mai interesantă experiență de anul trecut! Echipa eematico a făcut posibil acest lucru prin intermediul Fondului Științescu București – un program de finanțare al Fundației Comunitare București pentru proiecte non-formale de educație STEAM pentru copii și adolescenți.

Științescu urmărește să facă Știința, Tehnologia, Ingineria, Artele și Matematica mai interesante pentru generațiile tinere, astfel încât acestea să fie mai bine pregătite pentru un viitor plin de schimbări neașteptate.

Ajută-ne să strângem fonduri pentru următoarea ediție Științescu, pentru ca și alte proiecte necesare precum cel eematico să prindă viață!