Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Iarna asta, ridicăm nivelul de căldură!

Status: Finantat

De ziua mea, anul acesta, vreau să ofer cu ajutorul tău puțin mai multă căldură. Împreună vreau să facem cadou cât mai multe pături groase pentru persoanele care n-au adăpost și sunt nevoite să înfrunte frigul, viscolul, lapovița și ninsoarea în stradă, zi și noapte. Cu 50 de lei putem înveli un om. Spune-mi "La mulți ani!" donând pentru o iarnă un pic mai călduroasă pe străzi.

[ Show more ]

5,735 RON

Sumă:

3

Galantomi:

66

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Estimările spun că în București trăiesc aprox. 5.000 de persoane fără adăpost. Adăposturile de primire pe timp de noapte sunt și ele, și nu sunt. Nu prea există cifre oficiale, deoarece oamenii fără adăpost sunt problema nimănui. Iarna situația devine disperată, în condițiile în care nopțile, în București, pot ajunge la minime de sub -15*C, cu viscol și lapoviță sau ninsoare. În 2017, valoarea minimă a fost de -22*C. Anul acesta se anunță o iarnă și mai grea. 

Prietenii de la Asociația CARUSEL merg noapte de noapte pe teren, în București, să împartă ceai cald, pături și speranță unor oameni care n-au de nici unele. Anul acesta, am decis că împreună cu ajutorul tău vom contribui la un pic mai multă căldură pentru oamenii care sunt de cele mai multe ori invizibili. 

Fă-mi un cadou plin de căldură! Donează :-)

*Cu 20 de lei pot cumpăra o pătură de polar; ar fi nevoie de două pături pentru un adult

*Cu 50 de lei pot cumpăra o pătură mai groasă pentru un adult

*Cu minimum 100 de lei pot cumpăra un sac de dormit (confort 10*C...)

Îți mulțumesc M-U-L-T! Și acum zâmbește, prin donația ta, ai reușit să încălzești 20 de degete, un corp înfrigurat, un suflet obosit, un om.