Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Grupul de Inițiativă Civică IOR - Titan

Status: Fundraising

Tăierile ilegale din porțiunea retrocedată a Parcului IOR au stârnit revolta vecinilor din cartier. Oamenii s-au coalizat sub umbrela Grupului de Inițiativă Civică IOR-Titan pentru a cere stoparea distrugerii spațiului verde și reîntregirea parcului.

 

[ Show more ]
90.2% Complete

4,510 RON

Sumă:

2

Galantomi:

41

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Singurul și cel mai important obstacol în calea betonării parcului suntem noi!
Vrem
ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multă lume. Donează și ajută-ne să acoperim costurile aferente consultării unui avocat și promovării cauzei pentru care luptăm (flyere, afișe, tricouri).

 

Cine sunt?

Grupul de Inițiativă Civică IOR-Titan este un grup de cetățeni care locuiesc în jurul Parcului IOR și care-și doresc ca această oază naturală să fie reîntregită și protejată, să nu mai fie distrusă sistematic de interese imobiliare, antreprenori iresponsabili sau autorități indiferente.

Cetățenii din zona IOR-Titan își mai mult spațiu verde pentru cartier și mai puține betoane. Acesta este numitorul comun care a adus la un loc oameni foarte diferiți ca vârste, preocupări, mentalități, stil de viață etc. Cu toții s-au intersectat prin Parcul IOR, iar acum parcul îi aduce împreună într-o comunitate care vrea să schimbe lucrurile în bine pentru cartier și oraș. Mai mult ca niciodată, e nevoie să spunem toți cu un singur glas: "Nu cedăm Parcul IOR, vrem spațiul verde înapoi pentru comunitate!"

 

Ce își doresc?

Cetățenii cer liderilor politici și autorităților abilitate să creeze un plan de reîntregire pentru Parcul IOR, să oprească degradarea premeditată a „zonei retrocedate” și să protejeze de urgență această oază verde de dimensiuni considerabile și extrem de importantă pentru București.