Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Asociația PREMATURILOR

Status: Fundraising

Doubling the Joy - inițiativă a Fundației Comunitare București și a ING Hubs România. Colegi din ING Hubs devin fundraiseri pentru o cauză aleasă. Compania dublează sumele strânse pentru a ajuta oameni în situații vulnerabile.

[ Show more ]
83.45% Complete

12,518 RON

Sumă:

2

Galantomi:

51

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația Prematurilor dezvoltă în România programe dedicate copiilor născuți prematur, părintilor și personalului medical de la neonatologie și reunește experți din diferite discipline, părinti, reprezentanți din mass-media pentru a ȋmbunătăţi calitatea serviciilor publice de sănătate din România. Asociatia Prematurilor este singurul ONG din România acreditat pe prematuritate în conformitate cu prevederile Legii nr.197/2012 privind asigurarea calității în domeniul serviciilor sociale de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice din România.

Organizația deruleaza programe caritabile de donații în maternități, de educație continuă pentru cadrele medicale, susține ateliere si webbinarii pentru familiile cu prematuri, proiecte de prevenție a nașterii premature, susține financiar cazurile sociale de familii cu premature, dezvoltă campanii de informare privind nașterea prematură, VSR, kangaroo care, ziua internațională a prematuritatii.

 

Până acum, Asociația Prematurilor a am donat echipamente și am derulat proiecte în valoare de 400.000 de euro. De curând a început o campanie pentru maternitățile din Ploiești și Câmpina: : Maternitățile din Câmpina și Ploiești au nevoie urgentă de aparatură! – Asociatia Prematurilor– și a lansat prima poveste animată a părinților care nasc prematur: https://www.youtube.com/watch?v=wLoKXisl8Po&feature=youtu.be .

 

Pentru mai multe informații vizitează www.asociatiaprematurilor.ro