Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Asociația ANA ȘI COPIII 2022

Status: Finantat

Doubling the Joy - inițiativă a Fundației Comunitare București și a ING Hubs România. Colegi din ING Hubs devin fundraiseri pentru o cauză aleasă. Compania dublează sumele strânse pentru a ajuta oameni în situații vulnerabile. 

[ Show more ]
34.053333333333% Complete

5,108 RON

Sumă:

1

Galantomi:

30

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația ,,Ana si Copiii" mobilizează zi de zi resurse diverse și numeroase, dar și oameni cu drag de a face bine pentru a ajuta copiii vulnerabili să rămână alături de familiile lor și să parcurgă cât mai multe etape educaționale. Asociația a creat în 2007 primul Centru de Sprijin Social și Educativ pentru a răspunde în mod real nevoilor acestor copii. De atunci, acest model de lucru a fost replicat în mai multe județe din țară și a fost recunoscut de Banca Mondială ca exemplu de bună practică.

Acum 15 ani, ,,Ana si Copiii" primea zi de zi în casa sa, cu masă caldă, ajutor la teme, sprijin emoțional, hăinuțe, rechizite, 20 de copii! Astăzi ajută peste 1000 de copii: 250 de copii vin zilnic în Centrele din București, Prahova și Călărași, iar 750 de copii sunt sprijiniti punctual în școlile și comunitățile lor. 

Anul acesta Asociația va deschide de asemenea un Nou Centru, în București, sector 3. Această nouă locație va fi de altfel și cel mai mare Centru de Zi din România. Va putea primi peste 200 de copii și îi va ajuta pe cei de la ,,Ana si Copiii" să își dubleze numărul actual de copii pentru care asigură servicii zilnice.

Site: www.anasicopiii.ro