Fundația Comunitară București

Fundația Comunitară București

Asociația AJUNGEM MARI 2022

Status: Finantat

Doubling the Joy - inițiativă a Fundației Comunitare București și a ING Hubs România. Colegi din ING Hubs devin fundraiseri pentru o cauză aleasă. Compania dublează sumele strânse pentru a ajuta oameni în situații vulnerabile. 

[ Show more ]
56.793333333333% Complete

8,519 RON

Sumă:

2

Galantomi:

64

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Misiunea noastră, la Asociația Ajungem MARI, este să le oferim copiilor mai puțin norocoși din centrele de plasament o șansă la Iubire, Familie, Viitor, Educație, Susținere, Încurajare, Acceptare, Curaj, Prietenie, Experiențe.
Programul educațional Ajungem MARI își propune să reducă traumele copiilor din centre de plasament, traume apărute în urma instituționalizării, a abandonului și a separării de familii. Susţinem pe termen lung copii şi tinerilor din centre de plasament şi medii defavorizate, iar proiectele noastre sunt concepute pentru a-i ajuta să se dezvolte armonios, să capete încredere în ei și să își descopere pasiuni și abilități care să îi recomande pentru o profesie. Copiii din centre au mult potențial. Participând la cursuri, ateliere creative și excursii, având parte de încurajare, afecțiune și experiențe noi, copiii din centre pot Ajunge MARI.
Nu suntem singuri în acest demers. Avem parte de ajutorul a 1.600 de voluntari din București și 23 de județe din țară, care exersează bunătatea zi de zi, îi pregătesc pe copii pentru o viață independentă după ieșirea din sistem, fac cu ei teme, meditații, merg în excursii și tabere.

Site: http://www.ajungemmari.ro/