Tineri care lupta pentru viata

Inspirata de Aura Ion, eroina voluntar care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni impreuna cu pilotul Adrian Iovan, Laura Cristina Cratau, va organiza voluntar mai multe campanii de fundraising (printre care si un concert caritabil pe 26 Martie), pentru a ajuta 5 tineri care se lupta cu boli grave, pentru viata. 

Annes Elena Iacobescu (10 ani, din Orasul Motru, GJ) se afla la a treia cura de citostatice la Spitalul Clinic Fundeni, urmeaza a patra cura de citostatice, iar apoi urgent operatia de transplant de maduva in Romania cu donator din Germania.
Annes sufera de leucemie acuta mieloblastica M7.

Adina Diaconu (18 ani, din Comuna Varbilau, PH) face acum analize periodice, dar si tratament pentru toata viata la Spitalul Clinic Fundeni. Sufera de leucemie acuta promielocitara, o pareza pe partea dreapta si are accident vascular pe partea stanga. 

Lia Maria Manuela Spiridon (19 ani din Piteşti) care a fost diagnosticată recent cu leucemie.

Popescu Vlad Daniel (10 ani din Targu-Jiu, GJ) a fost diagnosticat de curand cu leucemie acuta limfoblastica. Pentru el de acum incepe greul si ii suntem aproape.   

Stefan Gabriel (30 de ani din Bucuresti) a fost diagnosticat în 2010 cu o afectiune cardiaca foarte rara pentru care are nevoie de tratament si aparate speciale de curand descoperite si posibile numai in afara tarii. 

Daca doresti mai multe detalii despre fiecare dintre cazuri, te rugam sa o contactezi pe Laura:

Laura Cristina Cratau
0741.201.751
laura_cratau@yahoo.com

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

1

Suma:

150 RON

Evenimente fundraising

26 Mar 2015

Concert caritabil de ziua Aurei Ion

In beneficiul: Tineri care lupta pentru viata

In data de 26 martie 2015 se organizeaza un concert caritabil de ziua Aurei Ion, eroina voluntar care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Mun

150 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

Voluntar pentru viata

La mijlocul lui ianuarie 2014, mi-am descoperit o problema de sanatate. La inceput am fost speriata, dar am reusit sa ma intaresc si sa sper ca o sa f

9,000 RON Target
150 RON Suma
1 Donatii
1.6666666666667% Complete