Picnic pentru copiii din Barca

 

Bloggerita Beatrice Sauvage Fundația Comunitara București

62% Complete
310 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

De cate ori gatesc o fac aproape niciodata pentru mine. Ci pentru altii, pentru starea de bine dimprejurul meu atunci cand vad oameni ospatandu-se, interactionand, descoperind savori si dezvoltand conversatii destepte si sincere in jurul mancarii. Si vreau sa cred ca, mai mult de atat, pot stimula oameni, prin puterea exemplului, sa ofere o mana de ajutor atunci cand comunitatea noastra are nevoie de noi. Iar copiii din comuna Barca au nevoie de sprijinul nostru pentru a se putea dezvolta armonios si pentru a-si mentine spiritul jovial.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De șapte ani, lucrăm în București - un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. 

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini. The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15

 

4 Donații

14 Oct 2014
28 Sep 2014
26 Sep 2014
23 Sep 2014