Voluntar pentru viata

 

Laura Cristina Cratau Fundația Comunitara București

1.6666666666667% Complete
150 RON
Sumă strânsă
9,000 RON
Target
1
Donații

La mijlocul lui ianuarie 2014, mi-am descoperit o problema de sanatate. La inceput am fost speriata, dar am reusit sa ma intaresc si sa sper ca o sa fie bine. Cumva povestea mea s-a intersectat cu a Aurei Ion. Aura este "medic voluntar in albastrul cerului" din 20.01.2014, ziua mea de nastere.

Dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni, mergeam din cand in cand si duceam o floare si aprindeam lumina la altarul Aurei si al lui Adrian Iovan, la Statuia Aviatorilor si imi doream sa fac mai mult pentru ei doi. Nu voiam ca ei sa fie uitati.

Pentru ca am simtit ca a fost langa mine, in momentele cele mai grele din viata mea, vreau sa-i multumesc Aurei si vreau sa o fac in felul meu. Asa cum simt.

Pe 26 Martie, voi organiza un concert caritabil. Evenimenul are loc intre orele 19:00 - 22:00 pe scena din Parcul Crangasi, Sector 6.

Unul dintre visurile Aurei a fost sa ajute si sa salveze oamenii. Eu vreau sa duc mai departe acest vis al ei. Scopul concertului este sa stranga fonduri pentru  a sistine 5 copii si tineri care se lupta pentru viata: 

Annes Elena Iacobescu (10 ani, din Orasul Motru, GJ) se afla la a treia cura de citostatice la Spitalul Clinic Fundeni, urmeaza a patra cura de citostatice, iar apoi urgent operatia de transplant de maduva in Romania cu donator din Germania.
Annes sufera de leucemie acuta mieloblastica M7.

Adina Diaconu (18 ani, din Comuna Varbilau, PH) face acum analize periodice, dar si tratament pentru toata viata la Spitalul Clinic Fundeni. Sufera de leucemie acuta promielocitara, o pareza pe partea dreapta si are accident vascular pe partea stanga. 

Lia Maria Manuela Spiridon (19 ani din Piteşti) care a fost diagnosticată recent cu leucemie.

Popescu Vlad Daniel (10 ani din Targu-Jiu, GJ) a fost diagnosticat de curand cu leucemie acuta limfoblastica. Pentru el de acum incepe greul si ii suntem aproape.   

Stefan Gabriel (30 de ani din Bucuresti) a fost diagnosticat în 2010 cu o afectiune cardiaca foarte rara pentru care are nevoie de tratament si aparate speciale de curand descoperite si posibile numai in afara tarii. 

Te invit sa fii alaturi de mine la concert. Intrarea va fi libera, dar tu ii poti sustine pe Annes, Adina, Lia si Stefan facand o donatie direct aici, in pagina mea de Galantom. 

Iti multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De șapte ani, lucrăm în București - un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. 

Inspirata de Aura Ion, eroina voluntar care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni impreuna cu pilotul Adrian Iovan, Laura Cristina Cratau, va organiza voluntar mai multe campanii de fundraising (printre care si un concert caritabil pe 26 Martie), pentru a ajuta 5 tineri care se lupta cu boli grave, pentru viata. 

In data de 26 martie 2015 se organizeaza un concert caritabil de ziua Aurei Ion, eroina voluntar care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni impreuna cu pilotul Adrian Iovan. Evenimenul are loc intre orele 19:00 - 22:00 pe scena din Parcul Crangasi, Sector 6. Toti artistii si tot stafful din spatele scenei participa fara sa fie remunerati si pentru asta le multumim din suflet.

 

1 Donații

21 Mar 2015