Impreuna la drum- escalada pentru copii nevazatori

 

Pranzul la Impact Hub Fundația Comunitara București

1.25% Complete
100 RON
Sumă strânsă
8,000 RON
Target
2
Donații

Escalada ar putea veni in intampinarea multora dintre nevoile copiilor si tinerilor nevazatori. Acest sport ofera posibilitatea dezvoltarii personale, activarii propriilor resurse pentru schimbarea perspectivelor, dezvolta increderea insine si contribuie la atingerea succesului. 

Rezolvarea unei probleme, gasirea celei mai usoare variante de a termina un traseu, depasirea obstacolelor, toate acestea construiesc sentimentul de implinire al celui care ajunge sus si se pot transforma Intr-o poveste de succes pentru un tanar cu nevoi speciale. 

Climb Again isi propune sa stranga fonduri pentru ca 12 copii nevazatori sa poata participa, cel putin o data pe saptamana, la cursuri de escalada timp de un an. 

Va asteptam pe 27 septembrie intre 11:00 - 16:00 la The Impact Hub (strada Halelor nr. 5, etaj 2) sa serviti pranzul alaturi de Climb Again si pentru a sustine performanta copiilor cu deficiente de vedere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De șapte ani, lucrăm în București - un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. 

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini. The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15

 

2 Donații

27 Sep 2014
19 Sep 2014