Schimbam dulciuri cu zambete

 

96% Complete
480 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Copilul meu este cel caruia trebuie sa ii multumesc pentru faptul ca mi-am descoperit pasiunea pentru cupcakes, din dorinta de a face ceva sanatos si bun pentru ea. Atunci cand mi s-a oferit ocazia sa particip la acest eveniment, cu atat mai mult cu cat este adresat copiilor, am simtit ca pot recompensa clipele de fericire si relaxare pe care le-am descoperit odata cu pasiunea de a crea dulciuri. In ritmul ametitor in care traim, uitam de lucrurile simple, lucrurile ce conteaza cu adevarat, iar zambetul unui copil este cea mai mare recompensa pe care o poate primi oricine. Atat eu, cat si Bernschutz Craiova speram sa putem sa aducem aceste zambete copiilor din localitatea Barca.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De unsprezece ani, lucrăm în București - un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. 

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini. The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15

 

2 Donații

29 Sep 2014
26 Sep 2014