Prânz cultural caritabil

 

Trattoria Buongiorno Fundația Comunitară București

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Pe 27.09 la Trattoria Buongiorno din Victoriei (din grupul City Grill), va invitam sa va delectati cu un pranz gustos rasfoind carti imprumutate de la Biblioteca Metropolitana Bucuresti si sa participati inttre 15:00- 16:00 la un pranz cultural caritabil facilitat de reprezentanta BMB, Gabriela Toma. Pentru coltul de lectura, intrarea este libera oricand in intervalul 11:00-17:00. Pentru inscrieri la seminar si detalii despre acesta, va rugam sa trimiteti un mail pe adresa oana.constantinescu@younginitiative.org.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De unsprezece ani, lucrăm în București - un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. 

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini. The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!