Provocarea pe facebook Asociaţia Young Initiative - Fundația Comunitara București

Campanie donatii scutece bebelusi institutionalizati

30 RON Donatii stranse
0.25% Complete
12,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fie că a fost vorba de un mic-dejun pentru părinţi, un prânz pentru prieteni sau o cină romantică, cu siguranţă v-aţi scos în evidenţă talentul pentru gătit. De data aceasta, vă invităm să vă suflecaţi mânecile puţintel mai mult şi să pregătiţi un adevărat prânz pentru prieteni, fiind astfel parte a campaniei online "AYICookingChallenge".

Aţi aflat până acum, că Asociaţia Young Initiative face parte din cele 15 ONG-uri alese pentru evenimentul "The Big Lunch", iar pentru a ne promova cauza ne-am gândit să dăm curs unei provocări gastronomice ce va funcţiona după următorul mecanism: invităm câţiva prieteni la noi, le pregătim un prânz delicios, îi anunţăm despre strângerea de fonduri pentru bebeluşii instituţionalizaţi din Sectorul 4 şi le spunem că ne pot susţine în această iniţiativă donând şi ei o sumă simbolică. Puneţi apoi o fotografie pe Facebook cu mâncarea gătită şi prietenii care o degustă şi lansaţi provocarea către alte cunoştinţe din lista voastră, invitându-le să gătească un prânz şi apoi să adune donaţii de la oaspeţi.

Nu uitaţi de eticheta #AYICookingChallenge, care trebuie să apară în postarea de pe Facebook. Până pe data de 27 septembrie 2014, când va avea loc Marele Prânz (http://thebiglunch.ro/), puteţi să vă alăturaţi campaniei, contribuind într-o manieră delicioasă la strângerea de fonduri.

Aşadar vă invităm să gătiţi, să vă invitaţi prietenii la masă, să puneţi o poză pe Facebook şi să strângeţi donaţii pentru a achiziţiona scutecele necesare bebeluşilor instituţionalizaţi din Sectorul 4!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Comunitara București

De șase ani, lucrăm în București - un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. 

1 Donatii

Nicoleta Sopu

30 RON
26 Sep 2014