Campanie de donație de scutece pentru bebelușii instituționalizați @ The Big Lunch Bucharest

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini.

The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15 cauze comunitare într-o singură zi, pe parcursul câtorva ore. Oricine poate organiza un pranz la el acasă, la serviciu, în parc, la terasă ori chiar la restaurantul preferat, iar sumele strânse se vor duce către una sau mai multe cauze propuse pe platformă.

Evenimentul este organizat pentru prima oară în România de Fundația Comunitară București, după o idee Eden Project din Marea Britanie. The Big Lunch are loc în Marea Britanie încă din anul 2009, se organizează în prima sâmbătă din luna iunie a fiecărui an și este o idee simplă de a acționa în și pentru comunitate. Anul acesta, pe 1 iunie, 4,83 milioane de oameni din Marea Britanie au făcut parte din The Big Lunch.

Mai multe despre eveniment pe http://thebiglunch.ro/.

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

3

Suma:

130 RON

Pagini fundraising

Prânz cultural caritabil

Pe 27.09 la Trattoria Buongiorno din Victoriei (din grupul City Grill), va invitam sa va delectati cu un pranz gustos rasfoind carti imprumutate de la

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Campanie donatii scutece bebelusi institutionalizati

Fie că a fost vorba de un mic-dejun pentru părinţi, un prânz pentru prieteni sau o cină romantică, cu siguranţă v-aţi scos în evidenţă tal

12,000 RON Target
30 RON Suma
1 Donatii
0.25% Complete