Oaia Neagră Mișcă Lumea @ The Big Lunch Bucharest

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini.

The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15 cauze comunitare într-o singură zi, pe parcursul câtorva ore. Oricine poate organiza un pranz la el acasă, la serviciu, în parc, la terasă ori chiar la restaurantul preferat, iar sumele strânse se vor duce către una sau mai multe cauze propuse pe platformă.

Evenimentul este organizat pentru prima oară în România de Fundația Comunitară București, după o idee Eden Project din Marea Britanie. The Big Lunch are loc în Marea Britanie încă din anul 2009, se organizează în prima sâmbătă din luna iunie a fiecărui an și este o idee simplă de a acționa în și pentru comunitate. Anul acesta, pe 1 iunie, 4,83 milioane de oameni din Marea Britanie au făcut parte din The Big Lunch.

Mai multe despre eveniment pe http://thebiglunch.ro/.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

4

Suma:

380 RON

Pagini fundraising

Viața este ce se întâmplă când iți ia prea mult timp să-ți mesteci mâncarea!

Rulota celor de la Burger Van vine la The Big Lunch si doneaza un procent din vanzari catre Oaia Neagra de la HeyMărie! Tranformarea in adult e dese

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Oaia Neagra Misca Lumea

Campania „Oaia Neagra Misca Lumea” a comunității Hey MARIE! strange fonduri pentru sezatori urbane cu tinerii din zece cartiere bucurestene, spa

4,500 RON Target
380 RON Suma
4 Donatii
8.4444444444444% Complete