The Big Lunch Bucharest

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini.

The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15 cauze comunitare într-o singură zi, pe parcursul câtorva ore. Oricine poate organiza un pranz la el acasă, la serviciu, în parc, la terasă ori chiar la restaurantul preferat, iar sumele strânse se vor duce către una sau mai multe cauze propuse pe platformă.

Evenimentul este organizat pentru prima oară în România de Fundația Comunitară București, după o idee Eden Project din Marea Britanie. The Big Lunch are loc în Marea Britanie încă din anul 2009, se organizează în prima sâmbătă din luna iunie a fiecărui an și este o idee simplă de a acționa în și pentru comunitate. Anul acesta, pe 1 iunie, 4,83 milioane de oameni din Marea Britanie au făcut parte din The Big Lunch.

Mai multe despre eveniment pe http://thebiglunch.ro/.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

4

Suma:

584 RON

Pagini fundraising

Sustine invatarea alternativa, la tine acasa!

Pranzul ,,Gatitul la ceaun, aduna oamenii satului la povesti si initiative faine pentru comunitate" este oferit tuturor acelora care doresc sa guste d

2,500 RON Target
230 RON Suma
3 Donatii
9.2% Complete

E toamna.... si ,,Invatam ALTFEL" la Ceainaria Tabiet Bucuresti!

Pranzul traditional pe care-l pregatim pentru cauza ,,Amenajarea primului Centru pentru invatare alternativa din mediul rural ,,Invatam altfel", aduce

2,500 RON Target
354 RON Suma
1 Donatii
14.16% Complete