Cu Dulcineea urbană pentru un loc de joacă plin de culoare

 

Bloggerita Dulcineea Urbana Fundația Comunitară București

26.666666666667% Complete
80 RON
Donations raised
300 RON
Target
1
Donations

Mama mea este din Oltenia, dintr-o familie numeroasă care a știut să aprecieze bucuriile simple ale vieții, deși avea numeroase lipsuri. De aceea, când am auzit de copiii din Bârca, mi-am amintit de mama, de copilărie și mi-am dorit să fac ceea ce știu eu cel mai bine și îmi place din tot sufletul să fac (dulciuri bune și felurite), pentru a contribui la bucuria lor. Așa că Dulcineea urbană s-a mobilizat și vă așteaptă pe 27 septembrie la prânz. Pe str. Halelor, nr. 2, la Impact HUB Bucuresti de la ora 12:00. Pentru a ne bucura împreună de gusturi dulci (quijotiene, cum ne place nouă, celor din familie, să spunem) și pentru a face viața copiilor din Bârca mai colorată!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

De unsprezece ani, lucrăm în București - un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. 

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini. The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15

 

1 Donations

03 Oct 2014