Violeta's Bistro pregateste bucate turcesti pentru Barca

 

Pranz la Violeta's bistro Fundația Comunitară București

0% Complete
0 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
0
Donations

La Violeta's Bistro e vorba mai mult de o bucatarie deschisa decat de un restaurant in sensul obisnuit al cuvantului. Relatia noastra cu clientii e apropiata si consistenta, eu, Ediz, copiii, suntem mereu prezenti in bistro, oamenii vin la Violeta, nu "ies in oras". Servim mancare romaneasca reinventata, sanatoasa si delicioasa, sfaturi despre gatit si nutritie, sau doar o cafea buna si o prajitura de casa, intr-un bistro de familie cu o atmosfera prietenoasa.

Pentru ca tinem mult la familie, iar copiii sunt prezenti mereu la noi, ne face placere sa sustinem Fundația PACT și cauza comunitatii din Barca. Vom dona 70% din incasarile rezultate din acest pranz pentru a sustine construirea locului de joaca pentru copii.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

De unsprezece ani, lucrăm în București - un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. 

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini. The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!