Healthy TeaSlabeste lunch @ Gradina de la Corbi

 

Tea Vasilescu Fundația Comunitară București

33.333333333333% Complete
100 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
2
Donații
La inceputul epopeii TeaSlabeste, in ianuarie 2013, am avut un ajutor nesperat. Celor de la Decat o Revista le-a placut povestea mea si am facut impreuna o poveste ilustrata in cele patru numere ce au urmat. De-atunci (si pana atunci, e drept) le-am facut un lobby intensiv pentru c-au un storytelling ca nimeni altul de pe piata, iar povestile sunt ale unor oameni ca mine si ca tine. Eu zic ca merita sustinuti!   Seria "Bucuresteanul" am citit-o cap-coada si cred ca are menirea sa faca ceea ce nicio frunza n-a reusit sa faca: sa ne acceptam, daca sa ne iubim e far-fetched, sa ne intelegem si sa nu ne mai fie frica unii de altii in orasul asta ce pare acaparator de timp si energie.    Sa ne fie cu pofta.. de mancare sanatoasa, de povesti frumoase, pregatite la foc mic, cu drag! Iar daca esti pe-aceasi lungime de unda cu mine, nu uita sa faci o donatie.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De unsprezece ani, lucrăm în București - un oraș aglomerat, cu multe probleme, dar și cu multe idei despre cum ar putea fi mai bine. 

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini. The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15

 

2 Donații

12 Sep 2014
50 RON
Ne vedem la The Big&Healthy Lunch ;)
12 Sep 2014